Sara ”Saara” Forsberg on todellinen viettelijätär – kaula-aukko varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin Los Angelesista takaisin Suomeen muuttanut Sara Forsberg kertoi aikoinaan lihoneensa 22 kiloa, minkä johdosta hän julkaisi sosiaalisessa mediassa arkistokuvia itsestään ja kertoi haikailevansa takavuosien mittoihin.

Fanit sen sijaan totesivat tuolloin Forsbergin olevan yhä upea näky. Niin hän olikin, ja on edelleen. Smoukahontas-taiteilijanimeä taannoin käyttänyt Kielinainen on nyt julkaissut itsestään upean kuvan, jossa hänet nähdään todellisena tummana viettelijättärenä.

Forsbergin kuvassa päähuomion varastavat paitsi hänen asunsa kaula-aukko myös puoleensavetävät suuret tummat silmät. Ei siis ihme, että hänen miespuolisten faniensa sukat pyörivät jaloissa kuvan nähdessään.

View this post on Instagram

❤️🧡💛💚💙💜

A post shared by SAARA (@helloimsaara) on