Vappu Pimiä löysi kasvonsa nettihuijauksesta: ”Käytetään täysin luvatta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkijuontaja ja julkkiskaunotar Vappu Pimiä on joutunut ikävään tilanteeseen, jotka ovat nykyisin sosiaalisen median aikakaudella melko yleisiä. Hänen kasvonsa on nimittäin otettu luvattomasti voidemainokseen, joka on taas naamioitu uutiseksi. Kyseessä on siis huijaus.

– Olen viimeisen viikon aikana vastannut yli sadalle ihmiselle liittyen minun naamallani ja nimelläni markkinoitavaan tuotteeseen (joku ihmevoide), jonka markkinointi on kaiken kukkuraksi naamioitu uutiseksi. Kyseessä on siis valeuutinen, jossa naamaani käytetään täysin luvatta, Vappu Pimiä kertoo.

Hän on saanut selville, että kyseessä on alustavien tietojen mukaan nepalilainen yritys, joka huijaa ihmisiltä heidän luottamuksellisia pankkitietojaan. Pimiä kertoo lisäksi ilmoittaneensa asiasta Facebookille, joka ei kuitenkaan ole tehnyt mitään ongelman korjaamiseksi. Vappu pyytää suomalaisia ilmiantamaan tällaiset mainokset Facebookille, jotta yritys viimein ymmärtäisi, että kyse on huijareiden valeuutisesta.

– Se tapahtuu helposti klikkaamalla ”uutisen” oikeaa yläkulmaa ja sieltä tulee vaihtoehdot. Kiitos jo etukäteen ja ei, en käytä ihmevoidetta, ei en ole saanut potkuja TTK:sta ja ei, en ole kadonnut maan alle agentin vaatimuksesta, Vappu Pimiä kirjoittaa.