Älyvessa markkinoille – sisältää Alexa-virtuaaliavustajan

Digi Ohhoh! · Tim Isokivi

Monet päivittäin käytettävät elektroniikkalaitteet ovat saaneet äly-etuliitteen, joten älyvessojen saapuminen markkinoille on ollut vain ajan kysymys. Nyt Kohler-yhtiö on esitellyt omaa näkemystään älykkäästä wc-pöntöstä.

Numi 2.0 on kerännyt runsaasti huomiota Las Vegasin CES-messuilla. Älyvessan luvataan tarjoavan käyttäjälle täyden immersion wc-kokemuksen tunnelmavalaistuksen, lämmitetyn istuimen ja kuvaustoiminnon ansiosta.

Älywc on varustettu myös sisäänrakennetulla Amazon Alexa -virtuaaliavustajalla. Se mahdollistaa pöntön käytön puheohjauksen avulla. Alexan voi myös esimerkiksi pyytää soittamaan lempimusiikkia toimituksen aikana.

Numi 2.0 saapuu markkinoille Digital Trends -sivuston mukaan vielä alkuvuodesta 2019. Järin edullinen älywc ei ole, sillä mallista riippuen se maksaa noin 6 000 – 7 000 euroa.