Opettaja masturboi luokan edessä – poliisi pidätti

Ohhoh! · Stara.fi

Ympäri maailmaa kantautuu tasaisin väliajoin tietoja opettajista, jotka ovat käyttäytyneet seksuaalisessa mielessä sopimattomasti oppilaitaan kohtaan. Nyt Yhdysvalloissa Ohion osavaltion Fairfieldissä paikallisen koulun sijaisopettaja on pidätetty erikoisen tapauksen johdosta.

Fairfield poliisi tiedotti eilen saaneensa useita ilmoituksia, joiden mukaan koulun sijaisopettaja masturboi luokassa oppilaiden ollessa paikalla. Kyseinen opettaja oli 41-vuotias sijaisopettaja, johon liittyneet ilmoitukset saivat poliisin nopeasti paikalle.

Opettaja pidätettiin ja nyt häntä epäillään seksuaalirikoksesta. Mies kuljetettiin pidätysselliin ja häntä odottaa nyt oikeudenkäynti. Koulun ilmoituksen mukaan sama opettaja ei ole enää palaamassa opettajaksi.