Sara jätti rintaliivit kotiin – shoppailuasu ei jää miehiltä huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Sara on nykyisin ahkera somettaja.

Usein jopa täysin alastomana sosiaalisessa mediassa poseeraava Sara nähdään tällä kertaa shoppailemassa levykaupassa, jossa hänellä on yllään melko niukka asu. Underwood ei nimittäin ole pukenut ylleen lainkaan alusvaatteita, vaan sen sijaan hänellä on yllään avonainen takki.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.