Sara Chafak uimapuvussa – kuvasta ei vauhtia puutu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selviytyjät-ohjelman suomalaisessa versiossa äskettäin kilpaillut ja myös todella hyvin menestynyt vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak on nykyisin aktiivinen somettaja, joka tekee kuvillaan myös liiketoimintaa. Sara poseeraa sosiaalisissa medioissa upeissa kuvissa.

View this post on Instagram

Fly 🦅

A post shared by SC (@sarachafak) on

Nyt Sara nähdään poseeraamassa uimapuvussa rannalla vauhdikkaissa merkeissä, sillä punaiseen uimapukuun sonnustautunut kaunotar ponkaisee kuvassa rannalla korkealle ilmaan.

Sara Chafak kunnioitti taannoin Suomen itsenäisyyspäivää julkaisemalla sosiaalisessa mediassa arkistokuvan, jossa silloinen Miss Suomi nähtiin edustamassa Suomea Miss Universum -kilpailuissa. Monet suomalaiset varmasti muistavat vielä tuon kilpailun.