Suomen ihmis-Ken Joni Virtanen sai oman dokumenttisarjan – pintaliitoa ja plastiikkakirurgiaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hottikset -televisio-ohjelmassa taannoin piipahtanut suomalainen mediapersoona Joni Virtanen on saanut oman minidokumenttisarjan. Huippukiva-seksivälinekaupan tuottama sarja seuraa Jonin yritystä muuttua Suomen ensimmäiseksi ihmis-Keniksi.

Jonista Keniksi -dokumenttisarja on nyt julkaistu Youtubeen. Muovisen nuken näköiseksi muuttuminen vaatii plastiikkakirurgian lisäksi myös kuntoilua, stailausta ja julkisuuskuvan kohottamista. Suomalainen Joni Virtanen on pannut itsensä likoon muuntautuakseen unelmiensa hahmon näköiseksi. Samalla hän ottaa kasapäin selfiekuvia ja esittäytyy julkkispiireissä.

Joni Virtanen on kertonut elävänsä unelmaansa julkisesti. Hän ei pelkää kauneusleikkauksia, vaan on valmis menemään äärimmäisyyksiin ulkonäköään muokatessaan. Hän on tuntenut syntyneensä väärään vartaloon.