Mies tatuoi pellenaamarin kasvoilleen – uskomaton näky valokuvassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesin kaduilla voi nähdä koko ihmistyyppien kirjon, mutta yksi eniten katseita kääntävistä henkilöistä on pellemaskin kasvoilleen tatuoinut Richie. Hän aloitti muodonmuutoksensa 10 vuotta sitten ja näyttää nykyään kauhuelokuvien sirkushahmolta.

Parturikampaajaksi Hollywoodiin muuttanut Richie on tunnettu mies. Richie the Barber on tatuoinut pysyvän pellenaamarin kasvoilleen, mikä oikeuttaa häntä jatkuvaan hassutteluun. 33-vuotias mies tietää, että joidenkin ihmisten mielestä klovnit ovat karmivia. Hän ei kuitenkaan välitä arvosteluista.

Hän ei ymmärrä, miksi elämässä tulisi ottaa kaikki asiat niin vakavasti. Hänen mukaansa ihmisten tulisi nauraa ja hymyillä enemmän, ja vieläkin tärkeämpää on, että ihmiset olisivat rohkeasti erilaisia. Hänelle klovnina oleminen on elämäntapa, eikä rooli.