Ooh-la-la! Kris Jenner nuorentui silmissä – muuttui lastensa näköiseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kun puhutaan Kardashian-Jennerin julkkisperheestä, on yksi asia aivan varmaa: Koskaan ei ole varmaa, minkälaisessa tyylissä perheenjäsenet seuraavaksi nähdään. Kardashianit ovat muuntautumisen mestareita, ja erityisesti heidän hiustyylinsä voivat vaihdella lyhyen ajan sisällä vaaleasta tummaan ja polkkatukasta metrikiharoihin.

Kristen Mary Jenner, eli Kris on amerikkalainen liikenainen, joka on luonut perheestään yhden viihdemaailman suurimmista ilmiöistä. Hänellä on kuusi lasta ja yhdeksän lastenlasta. Nyt Kris esittelee uuden tyylinsä, joka on kopioitu suoraan hänen omalta jälkikasvultaan. Naisella on etuhiukset ja nuttura.

Samanlainen kampaus on nähty varmasti kaikilla Kardashianin klaanin sisarilla. Myös naisen meikkaustyyli on yksi yhteen toisen sukupolven edustajien kanssa. 63-vuotias matriarkka saa 10. lapsenlapsen keväällä, kun Kanye Westin ja Kim Kardashianin sijaissynnyttäjä saattaa maailmaan perheen tuoreimman tulokkaan.