Salarakas unohti pukea rintaliivit – takin alla pelkkä paljas iho

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pääasiassa Fashion Nova -muotibrändin yltiöseksikkäitä vaatteita esittelevä salarakas Lani Blair on jälleen esitellyt asuja muodokkaan vartalonsa yllä. Tällä kertaa hän on pukeutunut asialliseen pukuun. Aluspaita kuitenkin unohtui.

NBA-tähti Tristan Thompsonin salarakkaana julkisuuteen noussut tarjoilija Lani Blair on esitellyt koristeellista jakkupukua Instagramissa. Naisen pikkutakin alla ei ole mitää muuta kuin paljas iho. Timmi vatsa ja osa povesta paljastuu kameran linssin läpi tuhansille seuraajille.

Lani Blairin seuraajien määrä on tuplaantunut pettämiskohun jälkeen. Hän rikkoo pian 600.000 seuraajan rajan. Hänet nähtiin suutelemassa Tristan Thompsonin kanssa vain muutamaa päivää ennen Khloe Kardashianin esikoisen syntymää viime keväänä.

View this post on Instagram

Suit up! @fashionnova💋

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on