Super Marion lihansyöjäkasvit viraalihitiksi – lauloivat Bohemian Rhapsodyn

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Super Mario Bros. -videopeleissä on lihansyöjäkasveja nimeltään Piranha Plants. Nyt pelikauppa Game Yorkin henkilökunta on toteuttanut performanssin lihansyöjäkasveja esittävien käsinukkejen avulla. Esityksestä on tullut viraalihitti.

Piranha Plantit laulavat Queen-bändin musiikkivideon tyyliin supersuosiossa olevan Bohemian Rhapsody -kappaleen. Käsinuket liikkuttelevat suutaan oikeaan aikaan ja täsmällisesti synkronoituna. Isompi kasvi on Freddie Mercury ja pienemmät muita yhtyeen jäseniä.

Bohemian Rhapsody on ollut aina kovassa kuuntelussa ollut kappale, mutta sen suosio on räjähtänyt käsiin samannimisen elokuvan ilmestymisen jälkeen. Se on kaikkien aikojen striimatuin 1900-luvulla tehty kappale. Sitä on myös coveroitu ahkerasti, joista parhaimmat tuotokset leviävät nopeasti sosiaalisessa mediassa.