Britney Spears jää tauolle – haluaa pitää huolta sairaasta isästään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan poptähti Britney Spears on ilmoittanut pitävänsä taukoa musiikin parista. Sen myötä tähti peruu jo sovitut esiintymisensä.

Syynä tauolle on Britneyn isän, Jamie Spearsin heikentynyt terveydentila. Mies kärsi taannoin suolen umpipussitaudista, minkä myötä hänet toimitettiin sairaalahoitoon.

– Aion omistaa kaiken aikani ja energiani perheelleni. Meillä on erityinen suhde ja haluan olla tällä hetkellä perheeni luona hädän hetkellä kuten he ovat tehneet aina minulle, Britney paljasti tiedotteessa.

Britney Spears on työstänyt uutta albumia tuottaja Justin Tranterin kanssa, mutta Variety-lehden mukaan levyn julkaisu tulee tähden tauon myötä siirtymään. Laulaja joutui myös perumaan sovitut esiintymisensä Las Vegasin Parth Theatressa.

 

View this post on Instagram

I don’t even know where to start with this, because this is so tough for me to say. I will not be performing my new show Domination. I’ve been looking forward to this show and seeing all of you this year, so doing this breaks my heart. However, it’s important to always put your family first… and that’s the decision I had to make. A couple of months ago, my father was hospitalized and almost died. We’re all so grateful that he came out of it alive, but he still has a long road ahead of him. I had to make the difficult decision to put my full focus and energy on my family at this time. I hope you all can understand. More information on ticket refunds is available on britneyspears.com. I appreciate your prayers and support for my family during this time. Thank you, and love you all… always.

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on