Khloe Kardashian haluaa toisen lapsen – uskoo korjaavan välejä Tristan Thompsoniin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa esikoisensa viime vuonna saanut Khloe Kardashian on aina haaveillut äidin roolista. True-tyttären syntymä oli hänen unelmiensa täyttymys. Lapsi saapui maailmaan pettämiskohun keskiössä, kun Thompson jäi vain muutamaa päivää aiemmin kiinni uskottomuudesta.

Khloe Kardashian uskoo, että toinen lapsi parantaisi hänen ja Tristan Thompsonin suhdetta. Kaksikko on yrittänyt korjata parisuhdettaan, mutta silti uskottomuus varjostaa perheonnea jatkuvasti. Khloen mielestä ongelmat ratkeaisivat perheenlisäyksellä, People-lehti uutisoi.

True-tyttö on antanut Khloe Kardashianille uudenlaista energiaa ja nainen on onnistunut lapsen avulla poistamaan negatiivisia tuntemuksia petetyksi tulemisesta. Khloen uusi raskaus on yhä todennäköisempää, koska hänen sisarensa Kim Kardashian ilmoitti miehensä Kanye Westin kanssa saavansa neljännen lapsen sijaissynnyttäjän avulla vielä tämän kevään aikana.

View this post on Instagram

☾ Mommy and Baby True ☾

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on