Sara Sieppi suihkussa – julkaisi seksikkään kuvan somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin miten taannoin sinkkuuntunut missikaunotar Sara Sieppi suuntasi viettämään vuodenvaihdetta luksuslomalle paratiisimaiseen lomakohteeseen. Sieppi on julkaissut lomaltaan sosiaalisessa mediassa upeita kuvia. Tällä kertaa Sieppi on julkaissut itsestään suihkukuvan.

View this post on Instagram

Tää viidakkoelämä on ihanaa!! Ei huolta huomisesta🌴

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

View this post on Instagram

💗

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Seksikkään kuvansa yhteydessä Sara kertoi nauttivansa viidakkoelämästä, jossa ei ole huolta huomisesta. Äskettäin missikaunotar kiitti häntä sosiaalisessa mediassa seuraavia mukavalla viestillä.

– Sitä vaan tulin sanomaan, että oon ihan häkeltynyt teidän kaikista viesteistä. En ole ehtinyt kaikkiin vastaamaan, mutta olen lukenut ihan jokaisen. Kiitos, kiitos, kiitos. Parasta, kun ”elätte” tän erilaisen matkan mun kanssa. Ihan hullua, kun mulla on teijät!