Siivoa Facebookin kaverilistasi nyt – heitä ärsyttävät ulos

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Sosiaalisen median tileille voi kertyä väkeä, joiden elämästä ei nykyisin tiedä muuta kuin sen mitä he siitä muille kertovat. Toisinaan kulissien takana voi olla toisenlainen totuus, mutta kiinnostaako se aidosti? Jos ei, niin poista hänetkin kavereistasi.

Sosiaalisessa mediassa ei ole pakko seurata ärtymystä aiheuttavia ihmisiä. Kaverilistoilta voi huoletta poistaa kaikki, jotka saavat olotilan alakuloiseksi tai tuntuvat muuten etäisiltä. Elämme aikakautta, jossa ihmiset yrittävät vähentää ruutuaikaansa, joten miksi käyttää ne muutamat tunnit myrkyllisten ihmisten elämän seuraamiseen?

Sen sijaan kaverilistoilla kannattaa pitää inspiroivat ja tärkeät ihmiset. Sosiaalisesta mediasta voi rakentaa itselleen tervehenkisen ympäristön, joka tuottaa aidosti hyvää mieltä tai motivaatiota. Pidä lähipiiri puhtaana.