Emilyn mekko ei jätä miehiä kylmäksi – kaula-aukko hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

View this post on Instagram

🇦🇺 @gqaustralia

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Upeaa vartaloaan usein sosiaalisen median päivityksissään esittelevä kaunotar nähdään nyt poseeraamassa seksikkäässä mekossa, jonka rohkea kaula-aukko ei varmasti jää yhdeltäkään mieheltä huomaamatta.

View this post on Instagram

Holding onto that Mexico tan ✨

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

27-vuotias Emily Ratajkowski nähdään myös näyttelijänä Cruise-nimisessä elokuvassa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.