Kananmuna rikkoo Kardashianin some-ennätyksen? Nyt jo 14,6 miljoonaa tykkäystä

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpien julkkisten joukkoon listattu Kardashianien perheen kosmetiikka-alan yrittäjä ja realityjulkkis Kylie Jenner on pitänyt matalaa profiilia suhteestaan räppäri Travis Scottiin. Parilla on yksivuotias Stormi-tytär, ja heidän kihlautumisestaan on huhuttu viime aikoina kovasti.

Kylie on yksi maailman suosituimpia sosiaalisen median julkkiksia, ja taannoin hänen päivityksensä rikkoi Instagramin kaikkien aikojen ennätyksen. Päivityksestä, jolla Kylie paljasti aikoinaan Stormi-tyttärensä nimen, on tykätty 18,1 miljoonaa kertaa. Nyt Kylien ennätys on kuitenkin uhattuna.

Instagramissa on nimittäin julkaistu valokuva kananmunasta, jonka on määrä rikkoa Kylien asettama ennätys. 4. tammikuuta julkaistulla päivityksellä on nyt jo 14,6 miljoonaa tykkäystä, joten se näyttää rikkovan Kardashianin julkkisperheen tyttären ennätyksen vääjäämättä.