Mies yritti varastaa pankkiautomaatista peittoon kääriytyneenä – säikähti henkilökunnan ääntä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Henkilöllisyytensä pilottelemiseen lienee helpompiakin tapoja kuin peittoon kääriytyminen. Eräs mies päätti silti yrittää huijata rahaa peittäen itsensä untuvapeitolla.

Valvontakameran Kiinan Lishuissa ikuistamalla videolla peittoon, kypärään ja hengitysnaamariin pukeutunut mies yrittää varastaa rahaa kloonatulla pankkikortilla. Henkilökunta kuitenkin huomaa tilanteen ja kehottaa häntä lopettamaan sisäpuhelimen kautta.

Varas säikähtää ääntä ja yrittää paeta paikalta. Hän ei kuitenkaan saa kopin ovea auki ja joutuu poistumaan katossa olevan reiän kautta. Paikalta löydettiin miehen käyttämä kopioitu pankkikortti. Poliisit tutkii parhaillaan tapausta.

https://www.liveleak.com/view?t=uSjRj_1546863665