Selma Blairin rohkea muutos ihastuttaa – kannustaa leikkaamaan hiukset lyhyeksi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Uuden hiustyylin toteuttaminen vaatii uskallusta ja rohkeutta. Esimerkkinä toimii nyt näyttelijä Selma Blair, joka on verrannut hiusten leikkaamista elämän muuttamiseen. Toisinaan se todellakin kannattaa.

Polkkatukat ja olkapäille ulottuvat suorat suortuvat ovat nyt muotia. Moni pitkien hiusten eteen vuosien ajan vaivaa nähnyt empii muutosta. Hiusten leikkaaminen on peruuttamatonta, vaikka ne kasvavatkin pitkällä välillä takaisin.

Selma Blair on kokeillut rohkeasti uudenlaista tyyliä. Hänen hiuksensa ulottuivat aiemmin puoleen selkään, mutta nyt hän on päättänyt leikkauttaa ne korvien alapuolelle. Samalla hän on vaihtanut kutriensa sävyä beigeksi. Näyttelijättären uusi tyyli antaa rohkeutta myös omaan muutokseen. Täältä tullaan, lyhyet hiukset!