Stellalla jo miljoonia seuraajia – bikinikuvat paljastavat miksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoisirlantilainen Stella Maxwell on mallikaunotar, joka varttui Belgiassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Malliuransa 14-vuotiaana aloittanut Stella noteerattiin laajemmin vasta päästyään Victoria’s Secret -muotinäytöksen tähdeksi.

View this post on Instagram

Bts 🦋. @victoriassecret

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on

Nykyisin Stellalla on 4,3 miljoonaa seuraajaa jo pelkästään Instagramissa. 28-vuotias Stella Maxwell on nähty viime aikoina poseeraamassa sosiaalisessa mediassa muun muassa upeissa alusvaatekuvissa sekä uima-altaalla melko niukassa mustassa uimapuvussa.

View this post on Instagram

Who, me? @victoriassecret

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on

View this post on Instagram

Back @ you 😘 @victoriassecret

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on