Tuottajat haluavat Meghan Marklen takaisin hittisarjaan – tarjoavat jättisummaa lyhyestä kohtauksesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ennen Sussexin herttuattaren titteliä Meghan Markle tunnettiin parhaiten roolistaan Pukumiehet-sarjassa. Nyt sarjan tuottajat haluavat kuninkaallisen palaavaan rooliinsa, edes lyhyesti.

NBC Universal -yhtiön johtokunta haluaa Marklen noin kaksiminuuttiseen kohtaukseen Pukumiesten tulevalla tuotantokaudella. Yhtiön kerrotaan Daily Mail -lehden mukaan tarjoavan lyhyestä roolista jopa kuutta miljoonaa dollaria.

Herttuattarella ei todennäköisesti ole nykyään pulaa rahasta, mutta tuottajat ovat valmiita lahjoittamaan summan Marklen valitsemalle hyväntekeväisyysjärjestölle. Tuottajien mukaan tähden kohtaus olisi mahdollista kuvata alle puolen vuorokauden aikana.

Meghan Markle ja Iso-Britannian prinssi Harry menivät naimisiin viime kesänä. Pariskunta odottaa parhaillaan esikoislastaan.