Vainoaja lähetti miehelle yli 159 000 viestiä – halusi tehdä sushia hänen munuaisistaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Phoenixissa pidätettiin viime vuonna nainen epäiltynä treffisivustolla tapaamaansa miehen vainoamisesta. Nyt vainoamisen todellinen skaala on paljastettu julkisuuteen.

Jacquenie Adesin epäiltiin alun perin lähettäneen uhrille 65 000 viestiä 10 kuukauden aikana. Todellisuudessa lukema oli kuitenkin yli 159 000 viestiä. Osassa viesteissä Ades uhkasi miestä raa’alla väkivallalla, kertoen muun muassa haluavansa kylpeä hänen veressään.

– Tekisin munuaisistasi sushia ja syömäpuikot käsiesi luista, yhdessä viestissä luki Arizona Central -lehden mukaan.

Vainoaminen alkoi miehen ilmoitettua ensimmäisten treffien jälkeen, ettei hän halua suhdetta Adesin kanssa. Nainen pidätettiin lopulta hänen tunkeuduttuaan uhrin kotiin tämän ollessa matkalla. Adesin autosta takavarikoitiin pidätyshetkellä suurikokoinen keittiöveitsi.