Donald Trump tilasi Valkoiseen taloon 300 annosta pikaruokaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisen jalkapallon yliopistosarjan tuore mestaruushjoukkue Clemson Tigers vieraili tällä viikolla valkoisessa talossa. Joukkueelle tarjoillut juhlaruoat ovat kohottaneet kulmakarvoja mediassa.

Tarjoilu koostui kokonaan pikaruoasta, kuten McDonald’sin, ja Burger Kingin hampurilaisista jsekä pizzasta. Juhlatunnelman takaamiseksi pikaruoat olivat tarjolla hopea-astioilla. Presidentti Donald Trumpin kerrotaan maksaneen ruoat omasta kukkarostaan, sillä valkoisen talon kokit eivät ole töissä Yhdysvaltojen hallinnon sulun vuoksi.

– Tänne tulee isokokoisia ihmisiä jotka pitävät syömisestä. Meillä tulee olemaan hauskaa, Trump hehkutti CNN:n mukaan.

– Jos se on amerikkalaista, pidän siitä. Tämä on kaikki amerikkalaista kamaa. 300 hampurilaista, useita ranskanperunoita. Meidän lempiruokaamme, presidentti jatkoi.