Kanye West kieltäytyi jättifestivaaleista – vaati saada oman esiintymislavan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaliforniassa huhtikuussa järjestettävä Coachella-festivaali paljasti taannoin tämänvuotiset esiintyjänsä. Räppäri Kanye West ei ole fanien odotuksista huolimatta mukana esiintyjissä.

Syynä Kanyen poisjäämiselle piilee hänen suurissa vaatimuksissaan. Räppäri halusi, että festivaalialueen keskelle rakennettaisiin hänen esiintymistään varten valtava kupolin muotoinen lava. John McGuiren suunnittelemalla lavalla oltaisiin nähty huipputekniikkaa edustava show.

Coachellan järjestäjät kuitenkin totesivat, että kupolin rakennuttaminen olisi mahdotonta huhtikuuhun mennessä. Se olisi tarkoittanut myös merkittävää ulkokäymälöiden määrän karsimista.

Billboardin mukaan Kanye raivostui ja kertoi järjestäjille olevansa taiteilija, jonka ei pitäisi haaskata aikaansa neuvottelemalla bajamajoista. Räppärin tilalle tapahtuman pääesiintyjäksi palkattiin sittemmin poptähti Ariana Grande.