Samaan aikaan Alaskassa – hirvi käveli sairaalaan napostelemaan huonekasveja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alaskalaisessa sairaalassa on hieraistu silmiä, sillä rakennuksen ovista käveli sisään täysikasvuinen hirvi. Eläin käveli suoraan sairaalan aulassa olleiden huonekasvien luokse. Sitten se aloitti herkuttelun.

Alaskan Anchoragessa sijaitsevassa Alaska Regional Hospitalissa työskentelevä Stephanie Hupton meni katsomaan, puhuiko yksi hänen potilaistaan totta. Potilas oli kertomansa mukaan nähnyt hirven sairaalan fysioterapiayksikön aulassa. Tieto piti paikkaansa, ja Hupton kuvasi hirven herkkuhetken videolle.

Paikalliskanava KTUU:n mukaan sairaalarakennuksen automaattiovet olivat menneet jumiin pakkasen takia. Hirvi oli toisin sanoen kävellyt avonaisesta oviaukosta sisään nähdessään aulan vehreät kasvit. Se syöpötteli noin kymmenen minuuttia, kunnes lähti samoilemaan parkkipaikalle. Hirvilehmä oli joidenkin silminnäkijöiden mukaan tiineenä.