Kuolleeksi luultu olikin elossa – nainen paleltui hengiltä ruumishuoneella

Ohhoh! · Tim Isokivi

62-vuotias nainen on kuollut Venäjällä karmaisevan virheen seurauksena. Virhearvioinnin ansiosta ruumishuoneelle toimitettu nainen menehtyi paleltumisen seurauksena.

Vasilyevkassa asuvan naisen luultiin menettäneen henkensä hänen oltua juhlimassa sukulaistensa kanssa. Paikallinen poliisi totesi juhlijan menehtyneen, ja hänet toimitettiin paikalliselle ruumishuoneelle.

Ruumishuoneen työntekijä oli korjaamassa naisen varpaassa ollutta nimilappua, kun ruumis yhtäkkiä liikahti. Työntekijän paikalle hälyttämät ensihoitajat yrittivät 40 minuutin ajan pelastaa pahasta hypotermiasta kärsinyttä potilasta.

Nainen kuitenkin kuoli, tällä kertaa oikeasti, paleltumisvammoihinsa paikallisessa sairaalassa. Metro-lehden mukaan uhri olisi todennäköisesti selvinnyt, mikäli hänet oltaisiin toimitettu alun perin sairaalahoitoon ruumishuoneen sijaan.