Pihvi jätettiin autoon muutamaksi tunniksi – kypsyi siinä ajassa!

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Samaan aikaan kun meidän pohjoisilla leveysasteilla palellaan tammikuun pakkasissa, on Australialaisia koetellut todellinen helleaalto. Lämpötilat ovat nousseet Victorian osavaltiossa jopa 48 asteeseen.

Paikallisen Mildura Workshire Cafe -ravintolan työntekijä kertoo jättäneensä autoon raa’an t-luupihvin viideksi tunniksi. Lämpötila auton sisällä oli niin kuuma, että pihvin väitetään ehtineen lämpenemään kypsäksi tuossa ajassa.

– Älä jätä näiden helleaaltojen aikana lapsia, vanhuksia tai eläimiä autoon. Tarkista vanhojen naapureidesi hyvinvointi ja pidä huoli, että lemmikeillä on viileää ja vettä tarjolla, ravintolan työntekijä neuvoi Facebookissa.

 

Yesterday at 11am I put a porterhouse steak in my car which was parked in the shade and left it until 4 pm.. It was very…

Publiée par Mildura Dockside Cafe sur Mardi 15 janvier 2019

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.