Sara Sieppi paljasti lomakuvistaan: ”Jouduin maksamaan, jotta edes pääsin tuohon”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin sinkkuuntunut missikaunotar Sara Sieppi on viettänyt viime aikoina luksuslomaansa paratiisimaisissa maisemissa, ja kuvien perusteella hän on näyttänyt olevan reissussa yksin. Stara huomasi kuitenkin jo alkumatkasta, että eräässä kuvassa aamiainen oli katettu kahdelle.

Nyt Siepin faneja pohdituttanut asia on selvinnyt, kun Sieppi vahvisti, ettei ole luksuslomallaan yksin. Seksikkäiden kuviensa yhteydessä Sara on kertonut nauttivansa viidakkoelämästä, jossa ei ole huolta huomisesta.

View this post on Instagram

Feedini on täyttynyt jo muutaman viikon ajan reissukuvista. Välillä meidän meininki on saattanut näyttää siltä, että ehditäänkö me tehdä täällä mitään muuta kuin ”rakentaa” niitä kauniita hetkiä. Valehtelematta kaikki kuvat on napattu puhelimella ja niihin on mennyt muutama hassu minuutti, lukuunottamatta yhtä Instagram-touria, joka oli jopa tällaiselle somehullulle aika pysäyttävä kokemus. Oppaamme piti huolen, että vaihtaisimme vaatteita jokaiseen lokaatioon sekä antoi selvät ohjeet poseerauksiin ja piti huolen päivän aikataulusta. Tämä kuva on mm. napattu meidän viimeisestä lokaatiosta. Onhan se nätti, mutta suoraan sanottuna en edes muista, miltä tuossa tuntui oikeasti istua. Mielessä oli vaan se ajatus, miltä se puhelimessa näyttäisi. Lisäksi jouduin maksamaan, jotta edes pääsin tuohon ja takana oli muita ihmisiä jonottamassa omaa vuoroaan. Sellainen tarina siis tämän kuvan takana. Pitäkää se mielessä, kun kuvaatte stooriin vaikkapa sitä lumikinoksen alla olevaa autoa aamukuudelta pienessä kiukussa. Se hetki on sentään aito!😘 #instagramtour #blogupdate #balibible

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

– Välillä meidän meininki on saattanut näyttää siltä, että ehditäänkö me tehdä täällä mitään muuta kuin ”rakentaa” niitä kauniita hetkiä. Valehtelematta kaikki kuvat on napattu puhelimella ja niihin on mennyt muutama hassu minuutti, Sara Sieppi kertoo.

Lisäksi Sara paljasti osallistuneensa opastetulle ”Instagram-retkelle”, jossa opas kehotti vaihtamaan asua jokaisen kohteen välillä. Sieppi paljasti joutuneensa maksamaan päästäkseen poseeraamaan tässä kuvassa, joten upeat Instagram-kuvat eivät synny helpolla.

– Lisäksi jouduin maksamaan, jotta edes pääsin tuohon ja takana oli muita ihmisiä jonottamassa omaa vuoroaan. Sellainen tarina siis tämän kuvan takana. Pitäkää se mielessä, kun kuvaatte stooriin vaikkapa sitä lumikinoksen alla olevaa autoa aamukuudelta pienessä kiukussa. Se hetki on sentään aito, Sara muistuttaa.