Mariah Carey haastoi ex-avustajansa oikeuteen – kiristi arkaluontoisilla videoilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Mariah Carey on nostanut kanteen entistä avustajaansa vastaan. Laulajan mukaan vuonna 2015 palkattu työntekijä yritti muun muassa kiristää häntä. Careyn mukaan Lianna Azarian oli kuvannut häntä salaa tekemässä noloksi kuvailtuja henkilökohtaisia asioita.

Avustaja oli uhannut myydä videot eteenpäin, mikäli Carey antaisi hänelle potkut. Poptähti kertoo Azarian käyttäneen ennen kiristystä hänen luottokorttiaan henkilökohtaisten ostosten tekemiseen. Hän oli väittänyt myyjille ostaneensa tuotteet Careylle.

TMZ:n mukaan videoiden sisältöä ei ole paljastettu, mutta niiden kerrotaan sisältävän intiimiä materiaalia. Mariah Carey vaatii oikeudessa ex-avustajaansa maksamaan korvauksia yli kolmen miljoonan dollarin edestä.