Motorola tuo simpukkapuhelimen takaisin – hintalappu 1 800 euroa

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun alusta 2000-luvun alkupuolelle saakka suurta suosiota nauttinut matkapuhelinvalmistaja Motorola on tuomassa simpukkapuhelimet takaisin. Lenovon nykyisin omistama yritys aikoo nimittäin julkaista uuden version vuonna 2004 ensikerran lanseeratusta Razr-puhelimestaan.

Mikäli Wall Street Journalin raportoimat huhut pitävät paikkansa, on markkinoille tulossa uudenlainen simpukkapuhelin, jossa myös kosketusnäyttö taittuu. Laitteen hinta ei ole kovin kilpailukykyinen, sillä ennakkotietojen mukaan siitä saa maksaa Euroopan markkinoilla huimat 1.800 euroa.

Motorolan odotetaan esittelevän Razr-puhelimensa kuukauden sisällä. Uutuuslaitteessa on ennakkotietojen mukaan laadukas kamera ja Snapdragon 855 -prosessori. Simpukkapuhelimet ovat nyt tekemässä muutenkin paluuta, sillä ainakin yksi toinen valmistaja esitteli sellaisen juuri CES-messuilla Las Vegasissa.