Nikki Sixx isäksi 60-vuotiaana! Vaimo odottaa esikoistaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamrock-yhtye Mötley Crüen basistina maailmanmaineeseen noussut 60-vuotias rokkari Nikki Sixx saa vauvan Courtney Bingham Sixxin kanssa. Pariskunta on ollut viisi vuotta naimisissa.

Rokkikukko Nikki Sixx ja hänen 26 vuotta nuorempi vaimonsa Courtney Bingham Sixx saavat ensimmäisen yhteisen lapsen. RadarOnline kertoo pariskunnan olevan onnellisia perheenlisäyksestä ja raskaus on edennyt jo useamman kuukauden ajan. Tuleva äiti julkaisi äskettäin jopa kuvan vauvamasustaan Instagramiin, mutta poisti sen myöhemmin.

Nikki Sixxillä on entuudestaan neljä lasta kahden eri naisen kanssa. Hänen vanhin poikansa on 27-vuotias. Myöhemmin tänä vuonna syntyvä pienokainen on 33-vuotiaan Courtney Binghamin ensimmäinen ja nainen on toivonut heille yhteistä lasta jo vuosien ajan.

https://www.instagram.com/p/Bk23YoSFlCS/