Onko Jonas Brothers kuulostanut aina tältä? Hämmentävä yksityiskohta paljastui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinipoppibändi Jonas Brothers oli kolmen veljeksen muodostama kokoonpano, joka villitsi teinityttöjä vuosina 2005-2013. Nyt yhtyeen laulutyyli on ikuistettu uudenlaiseen muotoon.

Mikäli kuuluu Jonas Brothers -yhtyettä fanittavien piiriin, kannattaa jättää katsomatta vastikään Youtubeen ladattu video. Shannon-niminen käyttäjä on ärsyyntynyt kolmen laulajan tavasta päättä laulujensa lauseet ähinämäiseen narinaan. Hän on koostanut äänistä videon.

Videon tekijän mukaan Jonas Brothersin kappaleita ei pysty enää kuunnella asian huomattuaan, koska loppukiekaisut ovat lopulta ainoita mitä kuulee. Yhtyeessä oli Joe, Nick ja Kevin Jonas -nimiset nuoret miehet, jotka niittivät myös julkisuutta tunnettuja naisia tapaillessaan.