Maailman seuratuimmat pakarat – voittavatko merimaiseman?

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo yli 12 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

View this post on Instagram

✌🏼 @squatspo

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Nyt Jen Selter on poseerannut silmiähivelevässä merimaisemassa bikineissä, jotka paljastavat hänen maailmankuulut pakaransa. Kuvassa useista upeista elementeistä huolimatta miljoonien miesten päähuomio kiinnittynee nimenomaan siihen mistä Selter tunnetaan.

View this post on Instagram

Never met a sunset I didn’t like 🧚🏻‍♀️

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.