Fanit tyrmistyivät Juha Perälän lopettamisesta: ”Kaikki hyvä loppuu aikanaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme tänä aamuna kuinka Suomen suosituimman radio-ohjelman tähtiin lukeutuva Juha Perälä lopettaa radiossa. Hän ilmoitti aamulla tekevänsä ainakin toistaiseksi viimeisen lähetyksensä jo tämän viikon perjantaina. Perälän fanit ottivat uutisen pettyneenä vastaan.

View this post on Instagram

PERIS LÄHTEE VEKS!! Kuten 31.12. lupailinkin, että tammikuussa olisi uutisia luvassa!! Tänään lähti käyntiin viimeinen viikkoni Aamulypsyssä. 10 vuotta on tullut putkeen herättyä 05.00, mutta nyt on aika muuttaa hieman kaavaa ja jättää tämä rutiini ainakin toistaiseksi. En vielä tiedä, missä matkani jatkuu, mutta teen tässä vielä muutamat jaksot urheilupodcastia Mestarit sekä muutamat ennalta sovitut työt. Tässä vaiheessa haluan sanoa Kiitos kaikille tähänastisella matkallani mukana olleille. Kiitos Työnantajalle, Aamulypsylle ja kaikille työkavereille sekä erityisesti Kaikki Kuulijat, TE olette tämän kaiken mahdollistaneet. Tämä on ollut upeaa aikaa, Kiitos!! Terkuin Peris

A post shared by Juha Perälä (@perusvarma) on

Sosiaalisessa mediassa melko aktiivisesti kuulumisistaan kertova Perälä julkaisi tiedon lopettamisestaan myös Instagramissa.

– Tänään lähti käyntiin viimeinen viikkoni Aamulypsyssä. 10 vuotta on tullut putkeen herättyä 05.00, mutta nyt on aika muuttaa hieman kaavaa ja jättää tämä rutiini ainakin toistaiseksi. En vielä tiedä, missä matkani jatkuu, mutta teen tässä vielä muutamat jaksot urheilupodcastia Mestarit sekä muutamat ennalta sovitut työt, Juha Perälä kertoi sosiaalisessa mediassa.

– Tässä vaiheessa haluan sanoa Kiitos kaikille tähänastisella matkallani mukana olleille. Kiitos Työnantajalle, Aamulypsylle ja kaikille työkavereille sekä erityisesti Kaikki Kuulijat, TE olette tämän kaiken mahdollistaneet. Tämä on ollut upeaa aikaa, Kiitos!!

Päivitykseen tulvi nopeasti pettyneitä kommentteja, joita yhdisti se, että fanit olisivat mielellään seuranneet miehen radiouraa vielä pidempäänkin. Osa toivoi Perälän vielä palaavan Aamulypsyyn ja toiset totesivat, ettei Aamulypsy ole lähdön jälkeen enää entisensä.

– Ei sa**ana, ei ole lypsyä ilman Peristä. Taas paras aamuohjelma tulee tiensä päähän, sama kävi aamupoikien kohdalla. Noh, kaikki hyvä loppuu aikanaan, eräs kommentoinut totesi.

Juha Perälä kertoi aamulla, että alunperin hän oli ajatellut jättäytyä pois radiosta jo vuodenvaihteessa, mutta hänet saatiin kuitenkin suostuteltua jatkamaan vielä lähes kuukauden ennen jäähyväisten jättämistä. Perälä ei vielä kertonut mahdollisista tulevista suunnitelmistaan, mutta ei tyrmää ajatusta radioon palaamisesta tulevaisuudessa.