Parhaat treffi-ideat listattiin – ei enää tusinatapaamisia

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Mitä järkeä on lähteä treffeillä elokuviin vieraan ihmisen kanssa? Toiseen tutustuminen on mahdotonta elokuvateatterin pimeydessä, jossa ei pysty keskustelemaan järkevästi. Sen sijaan kannattaa lähteä ulkoilemaan, pelaamaan jotain tai osallistua vaikkapa askartelukurssille.

Tänä vuonna viedään treffit uudelle tasolle. Minigolf-radat mittaavat hyvin ihmisen pitkäjännitteisyyttä. Jos haluaa treffeihin laadukasta juotavaa, kannattaa osallistua viininmaisteluun tai pubivisailuun. Talvella voi mennä retkiluistelemaan jäälle ja kesällä kulkea rantoja pitkin.

Osapuolet voivat sopia, että laativat toisilleen treffejä varten kysymyspatterin. Vie deitti veneilemään, huonepakopeliin, maalaamaan tauluja tai nauramaan stand-up -esitykseen. Uskallatteko tavata ensimmäisen kerran festareilla tai puistokonsertissa? Treffit voi järjestää myös eläintarhaan tai kansallispuistoon vaelluksen merkeissä.