Opel-kuski sai tarpeekseen ja pani auton myyntiin: ”Tätä ruoskaa en käy enää korjaamaan”

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Nettiautossa tulee ajoittain eteen ilmoituksia, joissa myynnissä olevista ajoneuvosta kerrotaan harvinaisen rehellisesti. Nyt myynnissä on vuosimallin 1999 kaksilitrainen Opel Vectra, jolla on ajettu jo kunniakkaat 397.000 kilometriä.

Kiteellä sijaitseva auto ei tosin ole enää kelvollinen tieliikenteeseen, ja myös kuvan perusteella siinä on niin sanotusti ”pientä laittoa”. Auton heikkoa kuntoa ei toki myöskään ilmoituksessa salailla.

– Juuri tänään keitetty Opel. Tässä yksilössä ei paljon kehumista ole, tankissa n.20l laadukasta itäbensaa. Leimaa 20.8.2019 asti. Ostaja (tai ottaja) noutaa, rahat näppiin, ilmoituksessa todetaan.

Eilen maanantaina ilmoitukseen tuli kuitenkin vielä päivitys, jossa auton kerrotaan olevan myynnissä enää tänään tiistaina. Sitten sille tulee noutaja.

– Ilmeisesti kansivika, termostaatti- tai joku muu vesikierron häikkä. Kone pyörii mutta ei tietenkään lähde käyntiin näillä 20 asteen pakkasilla ilman lämmitystä (jäi semmoseen paikkaan jossa ei saa piuhan päähän). Tätä ruoskaa en käy enää korjaamaan, tiistaihin asti kaupan, tarjouksia otetaan vastaan. Sitten lähtee Kuusakosken kyytiin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.