Poliisit Blac Chynan kotiin toisenkin kerran – nyt riidan takia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, että joku oli soittanut poliisit glamourmalli Blac Chynan kotiin sunnuntai-iltana. Naisen väitettiin olleen päihtyneessä tilassa lapsensa kanssa, mutta tämä ei pitänyt paikkaansa. Poliisit joutuivat kuitenkin vierailemaan naisen luona uudestaan vielä samana iltana.

TMZ kertoo, että viranomaiset joutuivat palaamaan viime sunnuntaina Blac Chynan kotiin uudestaan.

Syynä oli naisen meikkitaiteilijan tekemä ilmoitus, jonka mukaan hän oli ajautunut riitoihin Blac Chynan kanssa. Tämä johti lopulta siihen, että meikkiartisti joutui pyytämään poliisilta apua tavaroidensa hakemiseen.

Blac Chyna on osoittanut olevansa temperamenttinen ja räiskyvä. Hänen on kerrottu hajottaneen taannoin Rob Kardashianin omaisuutta heidän yhdessä ollessaan. Lisäksi hänet on kuvattu riehumassa muun muassa lasten huvipuistossa viime vuonna.