Yhdysvaltalainen perheenisä vastasi Gillettelle asekuvalla: ”Näin harjoitamme tosksista maskuliinisuutta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin miten parranajotuotteita valmistava Gillette aiheutti kohua mainoksellaan, jossa se hylkäsi miehiset asenteensa ja vaihtoi jopa mainoslauseensa. Linjamuutos aiheutti kovasti ihmetystä, sillä miesten brändiä kommentoitiin muun muassa neitimäiseksi.

Gilletten mainos hylkäsi tietoisesti brändiin tähän saakka yhdistetyt maskuliiniset arvot ja sukupuoliroolit, eikä linjamuutos siten ollut monien miesten mieleen. Kriitikoiden joukosta on nyt noussut esiin erityisesti eräs yhdysvaltalainen perheenisä, joka vastasi Gillettelle julkaisemalla sosiaalisessa mediassa valokuvan itsestään ja lapsistaan.

Kuvassa perheenisällä ja kahdella pikkupojalla on kädessä aseet. Vain keskellä seisovalla tytöllä ei näytä olevan asetta mukanaan. Kuvansa yhteydessä isä kertoo, että hänen perheensä harjoittaa tällä tavalla tosksista maskuliinisuutta. Kuva on saanut osakseen myös kovasti kritiikkiä, sillä kaikki eivät luonnollisestikaan ole pitäneet asekuvasta.