Pelastakaa sotamies Ryan -tähti kärysi heroiinin hallussapidosta – vankeustuomio odottaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa Pelastakaa sotamies Ryan -elokuvasta ja Twin Peaksin taannoisista uusista jaksoista tuttu Tom Sizemore on jälleen ongelmissa lain kanssa. Nyt syynä on huumausaineiden hallussapito.

Poliisi pidätti Sizermoren aikaisemmin tammikuussa. Rekisterikilvettömällä autolla ajaneen näyttelijän hallusta löydettiin heroiinia ja metamfetamiinia. TMZ-sivuston mukaan miestä saattaa odottaa vuoden vankeustuomio ja tuhannen dollarin sakkorangaistus.

Kyseessä ei ole Sizemoren ensimmäinen rikos. Häntä on syytetty niin huumausainerikoksista kuin naisten pahoinpitelystäkin. Viime vuonna Yhdysvaltojen Utahissa asuva nainen syytti tähteä intiimialueidensa kourumista hänen ollessa vasta 11-vuotias.