Mies haluaa näyttää Michael Jacksonilta – käyttänyt jo 30 000 dollaria kauneusleikkauksiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Argentiinan pääkaupunki Buenos Airesista kotoisin oleva Leo Blanco on käynyt 11 plastiikkakirurgisessa toimenpiteessä näyttääkseen idoliltaan, laulaja Michael Jacksonilta. Hän itse on vasta 22-vuotias.

Argentiinalainen Leo Blanco käyttää kaiken energiansa ja rahansa tullakseen edesmenneen Michael Jacksonin parhaaksi imitaattoriksi maailmassa. Hän ihailee suuresti kymmenen vuotta sitten kuollutta popin kuningasta, ja hän on pyrkinyt muuntautumaan miehen kaksoisolennoksi teini-ikäisestä saakka.

Leo Blanco on käyttänyt yhteensä noin 30.000 dollaria ulkonäköä muokkaaviin toimenpiteisiin. Yhdennäköisyys Michael Jacksonin kanssa on silmiinpistävän suuri, ja ehkäpä tästä syystä aidon laulajan fanit ovat ryhtyneet seuraamaan myös Leo Blancoa sosiaalisessa mediassa ja kaduilla. Hänen äitinsä lienee ainoa, joka on hieman muutosta vastaan.