Ozzy Osbournen lepakkoepisodista 37 vuotta – lanseerasi pehmolelun irrotettavalla päällä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi rocktähti Ozzy Osbournen uran hurjimmista ja kohutuimmista hetkistä tapahtui tammikuussa 1982. Yhdysvaltojen Iowassa esiintynyt tähti puri tuolloin esiintymislavalle heitetyn kuolleen lepakon pään irti.

Nyt Ozzy on juhlistanut pahamaineisen episodin 37. vuotisjuhlapäivää lanseeraamalla tapaukseen liittyvän pehmolelun. Se esittää lepakkoa, jonka pään voi irrottaa ja liittää takaisin kiinni tarranauhan ansiosta.

40 dollarin, eli noin 35 euron hintaista lepakkoa myydään Ozzyn verkkokaupassa. Pehmolelun ensimmäinen erä on jo myyty loppuun.

Ozzy Osbourne on jälkikäteen kommentoinut luulleensa lepakkoa vain muoviseksi lavarekvisiitaksi. Totuus paljastui vasta miehen purtua lepakon pään irti ja maistaessa sen veren suussaan. Rocktähti otti varmuuden vuoksi vesikauhurokotuksen heti välikohtauksen jälkeen.