Kaipaatko piristystä kotiin? Nämä muutokset ovat ilmaisia

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lisääntyvä auringonvalo innostaa ihmisiä pesänrakennustöihin. Moni haluaa sisustaa kotiaan viihtyisämmäksi, mutta toisinaan heikko rahatilanne ei salli kuin pintapuolisen ulkonäkömuutoksen toteuttamisen. Kodin uusi ilme ei välttämättä tarvitse kalliita huonekaluhankintoja tai remontteja.

Tekstiilien avulla on kaikista helpointa muuttaa kodin ulkonäköä nopeasti ja edullisesti. Verhot, sisustustyynyt, lampunvarjostimet ja pienet yksityiskohdat muuttavat ulkonäköään erilaisilla väreillä ja kuoseilla. Seinillä olevia tauluja ja valokuvia voi vaihdella, kuten myös kehyksiä ja asetelmia. Joko olet kokeillut taulujen tekemistä kankaista?

Kodin huonekalut voi järjestellä uudelleen esimerkiksi feng shuin oppeja hyödyntäen. Perintövaasit ja -astiat kannattaa hyödyntää osana sisustusta esimerkiksi avainastiana eteisessä. Pöydille voi panna yrttejä ja hedelmiä asetelmien tyyliin tuomaan vehreää tunnelmaa. Pöytätasot kannattaa tyhjentää kaikesta ylimääräisestä, jotta kauniit esineet nousevat paremmin esille.