Kuva kuin miesten päiväunista – Sara Sieppi bikineissä paljuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin sinkkuuntunut missikaunotar Sara Sieppi on tarjonnut viime aikoina faneilleen melkoisesti silmänruokaa julkaisemalla toinen toistaan upeampia kuvia aurinkolomaltaan. Taannoin hän paljasti, ettei ollut reissussa yksin ja joutuneensa myös maksamaan saadakseen upeita somekuvia.

View this post on Instagram

Tytöthän peseytyy just näin.

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Nyt Sara nähdään saman reissun valokuvassa, jossa on pulahtanut keltaisissa bikineissä paljuun. Vedenpinta on peitetty kukkasin, joten romantiikkaa otoksesta löytyy kosolti.

Sara paljasti äskettäin osallistuneensa lomallaan myös opastetulle ”Instagram-retkelle”, jossa opas kehotti vaihtamaan asua jokaisen kohteen välillä. Sieppi paljasti joutuneensa maksamaan päästäkseen poseeraamaan tässä kuvassa, joten upeat Instagram-kuvat eivät synny helpolla.

– Lisäksi jouduin maksamaan, jotta edes pääsin tuohon ja takana oli muita ihmisiä jonottamassa omaa vuoroaan. Sellainen tarina siis tämän kuvan takana. Pitäkää se mielessä, kun kuvaatte stooriin vaikkapa sitä lumikinoksen alla olevaa autoa aamukuudelta pienessä kiukussa. Se hetki on sentään aito, Sara muistuttaa.

View this post on Instagram

Cheers, hyvälle viikolle!😍🙌🏼💦💙

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on