Perhe haisi liian pahalta – poistettiin American Airlinesin lennolta

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa tulee tasaisin väliajoin julkisuuteen tapauksia, joissa ihmisiä on poistettu henkilökunnan toimesta lentokoneista milloin mistäkin syystä. Tapauksista aiheutuu usein kohua, jos poistamisen syyn on ollut tavalla tai toisella kyseenalainen.

Nyt Yhdysvalloissa ihmetellään tapausta, jossa American Airlinesin lentohenkilökunta päätti poistaa kokonaisen perheen lennoltaan hajun vuoksi. Henkilökunnan mukaan Floridassa lennolle tulleen perheen jäsenet haisivat liian pahalle, että he olisivat voineet olla koneessa koko lennon ajan. Perheen hajusta valittivat henkilökunnalle muut asukkaat.

Yossi Adler, hänen Jennie-vaimonsa ja heidän puolentoista vuoden ikäinen tyttövauvansa olivat paluumatkalla lomaltaan Miamista kotiinsa Detroitiin, kun henkilökunta ilmoitti perheelle päätöksestä poistaa heidät lennolta. Perhe poistui koneesta ja lento lähti ilman heitä, NBC News raportoi. Perhe sai hotellimajoituksen ja lensi kotiin seuraavana päivänä.