Rita Ora peppu pystyssä – fanien odottama kuva julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka poptähti Rita Ora poseerasi sosiaalisessa mediassa peppu pystyssä kameran edessä. Oran fanit odottivat suurella mielenkiinnolla millainen kyseisestä valokuvasta lopulta tuli, ja nyt odotus on viimein päättynyt.

Rita julkaisi odotetun kuvan sosiaalisessa mediassa, ja samalla selvisi, että kyseessä oli Rita Oran uuden kenkämalliston mainoskuva. Tulossa on kokonainen mallisto kenkiä sekä lisäksi myös Oran koruja.

Taannoin The Hollywood Reporter -lehti herätti hilpeyttä Twitter-mokansa ansiosta, sillä lehti sekoitti poptähti Rita Oran ja räppäri Post Malonen toisiinsa. Rita Ora oli nimittäin kuvassa pukeutunut ja maskeerattu miesräppäriksi halloween-juhlia varten. Yhdennäköisyys oli melkoinen.