Haluatko tavata hänet uudelleen? Lähetä tällainen viesti ensitreffien jälkeen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ensitreffit voivat olla mukavat ja toisesta henkilöstä jää miellyttävä kuva mieleen. Silti juttu saattaa jäädä ensitapaamiseen, eikä toisesta osapuolesta enää kuulu. Tällöin on hyvä tarttua härkää sarvista ja lähettää viestiä hänelle.

Ensitreffien jälkeen saattaa pohtia, että koska on oikea hetki ottaa deittiin uudestaan yhteyttä. Rakkausvalmentaja Laurie Davis Edwards muistuttaa, että ihmisten ei kannata pelätä treffiseuralaiselle viestittämistä tapaamisen jälkeen. Kommunikaatio on jokaisen parisuhteen peruskivi, joten jos se menee mönkään jo alkumetreillä, ei yhteinen tulevaisuus näytä sen valoisammalta.

Ihmiset odottavat, että toinen osapuoli tekstaa heille ensin. Miksi? Jos haluaa aidosti tavata toisen ihmisen uudelleen, voi aloitteen tehdä ytä hyvin myös itse. Vastauksia voi saada ainoastaan kysymällä. Kommunikaation on oltava avointa ja rehellistä. Viestillä ei menetä mitään.

Davis kertoo Elite Dailylle, että seuralaiselle voi lähettää viestin, jossa osoittaa kiitollisuutta tai kehuu jotain tiettyä asiaa ensitapaamisessa. Se voi olla esimerkiksi tapaamispaikka, deitin kertoma tarina elämästä tai jokin ensitreffeillä koettu hetki. Viesti kannattaa päättää kysymykseen, jolloin vastauksen saatuaan voi suunnitella pikkuhiljaa uutta tapaamista.