Spotifyyn odotettu ominaisuus – pian voit estää inhokkiartistit

Digi · Tim Isokivi

Spotifyn käyttäjien ei pian tarvitse pelätä altistuvansa inhokkiartistien kappaleille. Siitä pitää huolen suoratoistopalvelun uusi ominaisuus.

Musiikkipalvelun uutisoidaan kokeilevan parhaillaan Älä soita tätä artistia -ominaisuutta. Se tarjoaa mahdollisuuden estää haluamansa muusikon kappaleet Spotifyn kirjastosta, soittolistoilta, soitetuimpien listoilta ja radiokanavilta.

Eston voi poistaa koska vaan esiintyjän omalta Spotify-sivulta. Esto ei koske niitä kappaleita, joissa estetty artisti vierailee.

Ominaisuus löytyy jo Spotifyn iOS-sovelluksen uusimmasta versiosta. The Verge -sivuston mukaan Spotify ilmoitti harkinneensa esto-ominaisuutta jo vuonna 2017, mutta tuolloin sitä ei pidetty tarpeellisena.