Salarakkaan alusasu kuin postimerkki – intiimit paikat hädin tuskin piilossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tristan Thompsonin salarakkaana viime vuonna megaluokan julkisuuteen noussut Lani Blair on nykyisin suosittu Instagram-malli. Nainen esittelee estoitta Fashion Novan seksikkäitä vaatteita ja alusasuja. Nyt hän viettelee kaikki uudella alusasutetillä.

Tummaverikkö Lani Blair on julkaissut Instagramiin kuvan, jossa hänen päällään on lähinnä kapeista hihnoista koostuva alusasu. Hädin tuskin nännit peittävä vaatekappale testaa totisesti Instagramin kuvasääntöjen rajoja. Ei jää epäilystäkään, etteikö naisen vartalo hivelisi hänen seuraajiensa silmiä.

Lani Blair työskentelee tarjoilijana newyorkilaisella strippiklubilla. Hän vietti viime keväänä hotelliyön NBA-pelaaja Tristan Thompsonin kanssa. Kaksikko jäi kiinni suudelmasta paparazzien kuvattua salaisen tapaamisen. Thompsonin avovaimo Khloe Kardashian synnytti esikoisensa vain päiviä tapauksen jälkeen.

View this post on Instagram

You got it baby… Lingerie: @fashionnova🖤

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on

View this post on Instagram

Can you hear me now? Bralette: @fashionnova💋

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on