Mies ei mahtunut katumaasturiin – oli liian lihava ratin taakse

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hengenvaarallisesti lihavien ihmisten elämästä kertova televisiosarja seuraa laihdutusleikkausten avulla elämäänsä parantavien ihmisten tarinoita. Yksi TLC-televisiokanavalla esitetyn ohjelman laihduttajista on Justin-niminen mies.

Justin McSwain on vuokrannut itselleen tarkoituksella isokokoisen ajoneuvon autovuokraamosta. Syynä on se, että sairaalloisen ylipainoinen mies ei yksinkertaisesti mahdu pienen auton ratin taakse. Kurkistus My 600-lb Lifen jaksoon osoittaa, että hän ei mahdu myöskään katumaasturin ratin taakse.

Justin on vuokrannut itselleen tarkoituksella isokokoisen auton, mutta hänelle on annettu katumaasturi. Ylipainoisten ihmisten tulisi laihduttaa terveytensä nimissä ennemmin, kuin hankkia isompia vaatteita, kestävämpiä huonekaluja tai suurempia ajoneuvoja. Tohtori Younan Nowzaradanin luokse matkustava Justin painaa yli 300 kiloa.