Edullinen ja helppo vinkki olohuoneeseen – näin saat tunnelman tyylikkääksi

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Johdot. Moni vihaa olohuoneen lattioilla kulkevia johtoja, jotka keräävät pölyä, pistävät silmään ja näyttävät sotkuisilta. Johdot piilottamalla voi kohottaa koko huoneen ilmettä helposti.

Rautakaupoista ja huonekaluliikkeistä voi ostaa johtokujia tai listoja, joiden taakse johdot voi asettaa siististi kulkemaan. Piilotetut johdot ovat pieni, mutta sitäkin tyylikkäämpi tapa saada koko olohuoneen yleisilmettä paremmaksi. Johtokuja kannattaa hankkia samanvärisenä kuin sen taustalla oleva seinä.

Joissakin televisiotasoissa on mahdollisuus vetää johdot näppärästi tason taakse piiloon. Kotiteatterin ja valaisimien johdot voi puolestaan piilottaa johtokujien lisäksi paneloinnin tai siistin listan taakse. Sotkuiset ja roikkuvat johdot antavat epäsiistin yleisvaikutelman huoneesta.